officieel infopunt: Toerisme Westhoek

openingsuren Ma, Di, Vr, Za en Zondag: 11h30

gesloten op woensdag en donderdag

Gratis Free WiFi + dagelijkse krant

Een persoonlijke aanpak voor elke gelegenheid

Een receptie, communnie-, doopsel- of verjaardagsfeest. Hiervoor kan je bij ons terecht. Bij de herinrichting van het café-restaurant in 2009 hielden we er rekening mee om u, uw familie of vrienden wat meer privacy te bieden. We deelden onze zaak in drie compartimenten waardoor het café apart in het centrale gedeelte kwam.

Buiten is er een ruim terras in een groene oase waar je het aperitief en/of dessert kan nuttigen, voor de "kids" staat er een schommel en glijbaantje. Bij mooi weer staat het springkasteel in het gazon.

Ann helpt jullie graag bij het samen stellen van uw feest naar gelang uw smaak en/of budget. Vanaf 15 personen kunnen wij ook een andere kaart aanbieden met tal van mogelijkheden. Zijn jullie met 30 personen dan is "de volte" volledig voor uw feest, bij rouwmaaltijden vanaf 50 personen sluiten wij de rest van de zaak tot 15h00.

Er is een hellend vlak en aangepast toilet voorzien voor klanten met een beperking. Wij kregen de erkenning van Westtoer als fietsvriendelijke zaak.

"Steenstraete": rustplaats voor menig fietser of halte voor wie van Ieper naar Diksmuide rijdt. Hier geniet je van een drankje of een hapje in een leuke sfeer
© Steenstraete 2024 | Site by Plenso

Wij maken gebruik van cookies

De website van Steenstraete maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.